Servicis

Serveis

 

Biblioteca

 

NOTA INFORMATIVA

Aquest curs acadèmic 2021/2022 la Bilblioteca podrà ser utilitzada com a sala destudis per lalumnat.

Per al servei de préstec com el de consulta d'un altre material es farà amb cita prèvia a l'e-mail biblioteca.csda@gmail.com (nom de l'alumne i material que sol·licita).

El llistat del material bibliogràfic el podeu consultar a la pàgina web del conservatori

 

El Conservatori Superior de Dansa d'Alacant (CSDA), el curs acadèmic 2009/2010, va rebre una dotació econòmica per a la millora de les biblioteques escolars, segons la Resolució de 13 de gener de 2010, de la Direcció General d'Avaluació i Cooperació Territorial , per la qual es va publicar l'addenda al Conveni de col·laboració, entre el Ministeri d'Educació i Ciència i la Comunitat Valenciana per a la millora de les biblioteques escolars.

 

Gràcies a aquesta dotació econòmica es va adquirir material entre el que trobem monografies, material audiovisual, publicacions seriades, arxius dordinador, música i materials mixtos. A aquests més de 800 volums impresos s'hi uneixen les donacions rebudes d'entitats oficials entre les quals hi ha L'Institut Nacional de les Arts Escèniques i la Música (INAEM), el Ballet Nacional d'Espanya o l'Associació Espanyola de Dansa més Investigació.

 

 

 

 

A la nostra biblioteca es pot trobar material de diversos camps:

1. Anatomia - Anatomia General, Anatomia a Dansa, Cinestèsia.

2. Dansa – Dansa General, Dansa Clàssica, Dansa Espanyola (Escola Bolera, Dansa Estilitzada, Flamenc i Folklore), Dansa Contemporània, Dansa Social.

3. Coreografia i Repertori - a Dansa Clàssica, Dansa Espanyola, Dansa Contemporània, Dansa Social.

4. Art i estètica general .

5. Gestió – Cultura i Gestió, Organització i Gestió de centres, Gestió Educativa.

6. Història - Història General, Història Contemporània, Història de l'Art, Història de la Dansa Clàssica, Espanyola i Contemporània.

7. Pedagogia - Pedagogia General, Cinestèsia, Pedagogia Educació Musical.

8. Música – Educació Musical, Pensament Musical, Tècniques Musicals.

9. Investigació - Investigació Dansa General, Investigació general, Investigació Educativa, Investigació en Educació Musical, Investigació Música General.

10. Psicologia - Psicologia General, Psicologia a Dansa.

11. Teatre - Teatre General, Escenografia Teatre.

12. Legislació - Legislació en educació, Legislació Específica a Dansa.

13. Tecnologia - Tecnologia general.

 

La nostra biblioteca està situada a la planta baixa del nostre edifici i aquest curs acadèmic 2021/2022 podrà ser utilitzada com a sala destudis per lalumnat.

Per al préstec i la consulta d'un altre material es farà amb cita prèvia a l'e-mail biblioteca.csda@gmail.com (nom de l'alumne i material que sol·licita).

El llistat del material bibliogràfic el podeu consultar a la pàgina web del conservatori

 

Els alumnes del CSDA poden accedir al préstec o consulta del material de la biblioteca de la Universitat d'Alacant mitjançant el Conveni Específic signat entre el Conservatori Superior de Dansa d'Alacant i la Universitat d'Alacant per accedir a la informació de biblioteques i base de dades bibliogràfiques signat amb data tretze de desembre de 2005 .