Activitats

Assabenta't de totes les notícies d'actualitat en el món de la Dansa, a més de tots aquells esdeveniments i activitats relacionades amb el CSDA que tenim previst realitzar en les pròximes dates

CSDA
Llegir més
14 Abr 2021

Proposta coreogràfica de l'assignatura de Taller a escena: "Aires Espanyols"

El taller coreogràfic d'Estefanía Verd porta per títol "Aires Espanyols", un muntatge, a partir de la versió per a violí de Vanessa-Mae, sobre l'obra musical "Astúries", d'Isaac Albéniz.

Amb aquesta peça de dansa espanyola i contemporània, la coreògrafa pretén evidenciar els contrastos entre el Mar Cantàbric i el Mar Mediterrani, a través del vent i les marees, elements representats en escena per mitjà de les faldilles, ventalls i castanyoles que acompanyen la seva proposta.

Llegir més
CSDA
Llegir més
31 Mar 2021

Proposta coreogràfica de l'assignatura de Taller a escena: "La sageta a l'Crist de les

Inspirat en el poema d'Antonio Machado, "La Saeta", sorgeix la proposta coreogràfica de Raquel Ferrer, "La Saeta a el Crist de les Gitanes", una aproximació a la Setmana Santa amb la qual l'autora busca visualitzar el paper de la dona en la societat, concretament, en l'àmbit de la religió.

Llegir més
CSDA
Llegir més
22 Mar 2021

Proposta coreogràfica de l'assignatura de Taller a escena: "Les senyoretes d'Avinyó&quo

"Les senyoretes d'Avinyó" és la proposta coreogràfica de Marta Navarro, que té com a idea principal reinterpretar l'obra de pintor avantguardista Pablo Picasso.

La coreògrafa ha volgut ressaltar que l'essència de la sensualitat femenina no resideix en un comportament sexualitzat, sinó en la personalitat i naturalitat de la dona i, des d'aquesta perspectiva, prepara una peça on combina dansa clàssica i la dansa contemporània.

Llegir més
Març 8 - Dia Internacional de la dona
Llegir més
08 Mar 2021

8 M - Dia Internacional de la dona

L'emergència de el moviment de la dona en la Dansa.

Veure vídeo en el següent enllaç
 
# 8demarzo #mujer #danza #inspiracion #iseacv
#csdalicante # enseñanzasartiticas #EstudiantesCSDA #estudiossuperioresdedanza
@DIseacv
@iseacv
@GVAinnova
 
Llegir més
CSDA
Llegir més
22 Ene 2021

Mostra de el Concert de Teatre Musical

El passat dimecres 16 de desembre vam poder gaudir de l'extraordinari Concert de l'alumnat de 4t de l'assignatura de Teatre Musical de l'CSDA. Amb la col·laboració de músics i cor de l'Conservatori Superior de Música Òscar Esplà (CSMA), tots junts van actuar a la Sala d'Actes de l'Conservatori Superior de Dansa d'Alacant.

Gràcies a la direcció dels docents: Natalia Blanco, Inma Dolón i Shlomo Rodríguez.

Es pot veure una mostra en el següent enllaç

 

Llegir més
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5