Dansa Social

Dansa Social

Dansa Social

L'estil de Dansa Social té una finalitat socioeducativa i del benestar. La seva orientació és comunitària, inclusiva, educativa i per a la salut . Inclou assignatures com a didàctiques i tècniques de dansa en què s'introdueix Moviment Somàtic, Improvisació, Contact, entre altres tècniques (a més de dansa contemporània, clàssica i espanyola), que poden ser aplicades a la societat diversa en què vivim.

També aborda formació acadèmica diversa que inclou balls de saló i llatins, que es podran aplicar des de la docència a grups diversos, orientada a diferents àmbits laborals i educatius.

Aquest estil atorga una formació oficial completa i reconeguda en aquestes àrees, orientada no només a ballarins i coreògrafs, sinó, a més, a educadors, psicopedagogs, treballadors socials, artistes d'altres disciplines, etc. Cal, com a requisit mínim, una experiència prèvia de moviment corporal per poder cursar amb aprofitament els nostres estudis. En definitiva, aquest estil s'enfoca cap a totes aquelles persones, de qualsevol edat, que es vulguin servir de l'art de la dansa com a eina de transformació social.

Açò segur que et va a interessar

Pla d´ estudis
Pla d´ estudis Pla d´estudis Accedix

Pla d´estudis

Estàs preparat per a formar-te amb nosaltres?

Pla d´ estudis
Docents
Docents Docents Accedix

Docents

Descobrix qui seran els teus professors

Docents
Tràmits
Tràmits Tràmits Accedix

Tràmits

Estàs preparat per a formar-te amb nosaltres?

Tràmits