Línies d´investigació

Quines línies d'investigació tenim en el CSDA? I sobretot Quines línies d'investigació emergixen gràcies a la teua proposta d'investigació?

 

LÍNIA D'INVESTIGACIÓ PEDAGÒGIC-SOCIAL: Diversitat funcional i dansa; Dansa i sectors en risc d'exclusió social; Dansa educativa; Dansa comunitària; Dansa i tècniques somàtiques; Dansa i rehabilitació; Dansa per a la salut i el benestar; Dansa lúdica; Nova dansa educatiu-social; Dansa urbana; Dansa esportiva.

 

LÍNIA D'INVESTIGACIÓ PEDAGÒGIC-PROFESSIONALITZADORA: Dansa i tècnica dancística en iniciació; Dansa i tècnica dancística en nivell mitjà; Dansa i tècnica dancística en nivell superior; Dansa i escoles dancísticas; Dansa i anatomia, biomecànica, patologies; Nova dansa educatiu-professional.

 

LÍNIA D'INVESTIGACIÓ INTERPRETATIVA I COREOGRÀFICA: Dansa i repertori; Dansa i interpretació, creativitat, emoció; Coreografia i educació; Coreografia i acció comunitària; Coreografia i diversitat funcional; Coreografia i societat; Coreografia i història; Coreología; Coréutica; Coreografia i professionalització.

 

LÍNIA D'INVESTIGACIÓ INNOVACIÓ SOCIAL: Dansa i innovació social; Dansa i acció comunitària; Dansa i gestió professionalitzadora; Dansa i emprendimiento; Dansa i models col·laboratiu-socials.

 

Cada idea d'investigació, la teua idea d'investigació reforça, atorga sentit i amplia les línies d'investigació CSDA!