Investigació

Investigació

 

Qué pots investigar en el CSDA?

 

T'interessa el moviment en la seua faceta pràctica o interpretativa ?Com alumne/a del CSDA pots investigar el moviment des de la més pura acció pràctica i en enfocaments performativos. Al contrari, t'interessa aportar una informació científica i teòrica sobre el moviment i la dansa? Pots realitzar investigacions de tall histórico, socio-crítico, etc. desde metodologies qualitatives o descriptives. Vols investigar des d'una línia quantitativa? Una investigació anatòmica, biomecànica, patologies i propostes de millora? Tenim els millors docents per a desenrotllar.

T'interessa la pedagogia? Vols intervindre, entrar en camp, fer, millorar? Vols realitzar una investigació-acció en educació? Pots investigar sobre accions pedagògiques innovadores tant en l'aula de dansa com en la societat, projectes de prevenció, projectes comunitaris, projectes educatius i professionalitzadors. Imaginas?

Investigacions educativo-dancísticas que milloren la realitat educativa de la dansa, de l'aula, de l'entorn, de la societat, de grups en risc d'exclusió, investigacions per a integrar a tots, investigacions que pas a pas permetran situar a la dansa en una millor situació socioeducativa.

T'interessa la coreografia? Podries investigar en les metodologies coreogràfiques i aportar una informació que per ara escasseja, potser inclús desenrotllar la teua pròpia metodologia T'interessa la pràctica coreogràfica? És una interessant i inesgotable font d'inspiració: investigació, composició, coreografia, performance, Transdisciplinaridad, què interessant temàtica Avant! Potser estaves pensant a retrocedir un poc més Estètica? Filosofia de la dansa? Teoria de la dansa? Epistemologia de la dansa?

Tu aportes la idea, nosaltres t'ajudem a desenrotllar i entre tots aconseguirem pequeños/grandes canvis. Una investigació sempre és un bien a la humanitat.