Experiències d´Antics Alumnes

A vegades els sons es complixen

En el CSDA estem orgullosos del que fem i molts dels nostres alumnes han aconseguit fer els seus sons realitat al dedicar-se professionalment al que més els agrada, a la qual cosa realment els apassiona. Alguns d'ells han tingut la gentilesa de comptar-nos la seua experiència i vivències després del seu pas pel nostre centre. El pròxim pots ser tu.

El Títol Superior de Dansa va ser, sens dubte, una manera d'agafar corregudeta i alé de nou. Portàvem anys treballant i vivint de la dansa com a ballarines i docents, però tornar al conservatori va suposar un trampolí per a continuar creixent. Ens va obrir la ment i sincerament, sentim com dignificàvem i donàvem sentit a moltes coses en què créiem.

Va ser un lloc de trobada amb docents i companys de la professió que ens van aportar i van ajudar a continuar evolucionant. Vam aprendre molt ampliant informació en àrees en què la nostra formació era molt escassa, sobretot a nivell pedagògic.

Mar Mira i Gema Gómez Docents i Directores de l´ Escola de dansa CLAU DE SOL http://claudesol.es/
Mar Mira i Gema Gómez

Professionalment, el Títol Superior de Dansa ha suposat per a mi la possibilitat de poder treballar en el que m'agrada i m'apassiona. Obrir el meu propi negoci, un centre privat especialitzat en Dansa Clàssica que té la intenció d'oferir una ensenyança de qualitat garantint un aprenentatge apropiat a l'edat i nivell de l'alumnat.

Laura Martínez Abarca Docent i Directora de l´ Escola de Dansa L-Danse https://l-danse.net/
Laura Martínez Abarca

    En la meua vida professional tindre el Títol Superior de Dansa ha sigut imprescindible per a poder treballar en centres on m'he sentit realitzada com professional perquè he posat en pràctica els meus coneixements, he disfrutat formant alumnes que hui en dia són professionals i sobretot puc accedir a un mercat laboral que m'interessa.

Mª Jesús Ruiz Docent en l´ Escola Municipal de Música i Dansa de Inca (Mallorca) http://emmat.incaciutat.com/
María Oleza

La meua titulació en "Coreografia i Tècniques de la Interpretació"em va permetre desenrotllar-me dins de la faceta creativa i artística en els anys que vaig estar de directora del Ballet Espanyol Illes Balears i en la meua faceta actual, com a professora, són importants les ferramentes que vaig adquirir i que utilitze hui en dia en la formació artística dels estudiants: estudi de repertoris, de balls, d'anàlisis coreogràfiques, actuacions, tallers coreogràfics, etc. tenint molt present que desenrotllen la seua capacitat creativa i artística com a objectiu de l'Ensenyances Professionals que estudien. A més dels innumerables materials didàctics que hui en dia encara continue tenint en la meua estanteria més pròxima i que no hi ha dia que no òbriga algun apunt, llibre, fotocòpia, que seguix servint-me.

Beatriz Lora Hernández Docent en el Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca http://www.conservatoridemallorca.com/index.php/es/
Beatriz Lora

     A nivell pedagògic obtindre el Títol Superior de dansa m'ha aportat noves formes d'intervenció docent, nous coneixements i instruments que implantar en mi dia a dia com a docent. Però sobretot, a nivell artístic i investigativo. Durant els anys que va durar el meu pas pel conservatori vaig adquirir diferents coneixements i tècniques de com dur a terme un espectacle, gràcies a les docents de dansa espanyola Teresa Neira, Mª Ángeles Santamaría i Cristina Alberola, que es preocupaven de formar-nos en este àmbit més enllà del currículum del curs, proposant actuacions i esdeveniments on poder desenrotllar-nos com a ballarines i no sols com a docents.

Il·luminació, organització, assajos, tracte amb la resta d'artistes i músics, posada en marxa d'una obra des de la idea fins a l'escenari, etc. Este tipus d'activitats em van aportar molt i hui en dia les continue recordant quan m'enfronte a diferents projectes que duc a terme.

Rocío Sempere Marín Bailaora de flamenco i docent https://www.facebook.com/rocio.sempere.94
Rocío Sempere