Alumni CSDA

Alumni CSDA

Des del Conservatori Superior de Dansa d'Alacant (CSDA) volem que els nostres titulats superiors segueixin formant part de la nostra comunitat. Per a ells hem creat un espai de trobada i retrobament anomenat ALUMNI CSDA . S'hi pretén oferir serveis com: activitats lúdiques i formatives, borsa d'ocupació i networking, entre d'altres.

 

Dins aquest programa i com a primera activitat ens agradaria conèixer què esteu fent actualment. Us proposem compartir la vostra experiència amb nosaltres a través d'una entrevista on podrem difondre a les nostres xarxes socials ia la nostra pàgina web el teu camí. Volem mostrar quines sortides professionals ofereixen els Estudis Superiors de Dansa a través de les vostres experiències personals.

 

Us agraïm la vostra col·laboració en aquest programa amb el CSDA, i per això farem visible la vostra vinculació actual amb el centre, podent promocionar la vostra activitat professional. Si esteu interessats en pertànyer a ALUMNI CSDA , envieu un correu a Cristina Alberola (Responsable d'ALUMNI CSDA) c.alberolarobles@iseacv. gva.es i ens posarem en contacte amb tu.

 
NOTÍCIA
 
Des de l'associació britànica "One Dance UK" ens demanen col·laboració, ja que estan fent una investigació per constatar si estudiar dansa a nivell de grau proporciona un ampli ventall de sortides professionals, amb un extens desenvolupament de competències i experiències transferibles.
 
Amb aquest treball es pretén defensar el valor d'estudiar dansa a l'educació superior, compartint l'amplitud d'opcions professionals i camins disponibles per als que estudien una llicenciatura en dansa.
Ara estan en fase de recollida de dades i els resultats es publicaran a la primavera de 2022. Simplement cal respondre al següent formulari i ho han de fer els que ja són titulats.