ESP

Alumni CSDA

Alumni CSDA

Des del Conservatori Superior de Dansa d'Alacant (CSDA) volem que els nostres Titulats Superiors continuen formant part de la nostra comunitat. Per a ells hem creat un espai de trobada i retrobament denominat ALUMNI CSDAEn el mateix es pretén oferir servicis com: activitats lúdiques i formatives, bossa d'ocupació i networking, entre altres.

 

Dins d'este programa i com a primera activitat ens agradaria conéixer què esteu fent en l'actualitat. Vos proposem compartir la vostra experiència amb nosaltres a través d'una entrevista en què podrem difondre en les nostres xarxes socials i en la nostra pàgina web el teu camí. Volem mostrar quines eixides professionals oferixen els Estudis Superiors de Dansa a través de les vostres experiències personals.

 

Vos agraïm la vostra col·laboració en este programa amb el CSDA, i per a això farem visible la vostra vinculació actual amb el centre, podent promocionar la vostra activitat professional. Si estàs interessat a pertànyer a ALUMNI CSDA, envia un correu a Cristina Alberola (Responsable d'ALUMNI CSDA) alberola_crirob@gva.es i ens posarem en contacte amb tu.