Alumnes

Assabenta't de totes les notícies d'actualitat en el món de la Dansa, a més de tots aquells esdeveniments i activitats relacionades amb el CSDA que tenim previst realitzar en les pròximes dates

CSDA
Llegir més
22 Ene 2021

Mostra de el Concert de Teatre Musical

El passat dimecres 16 de desembre vam poder gaudir de l'extraordinari Concert de l'alumnat de 4t de l'assignatura de Teatre Musical de l'CSDA. Amb la col·laboració de músics i cor de l'Conservatori Superior de Música Òscar Esplà (CSMA), tots junts van actuar a la Sala d'Actes de l'Conservatori Superior de Dansa d'Alacant.

Gràcies a la direcció dels docents: Natalia Blanco, Inma Dolón i Shlomo Rodríguez.

Es pot veure una mostra en el següent enllaç

 

Llegir més
CONCERT DE NADAL
Llegir més
15 Dec 2020

Concert de Nadal

L'alumnat i el professorat de l'CSDA estaran col·laborant aquest Diumenge 20 de desembre al Concert de Nadal de la SM L'Harmònica de Cox.
Podrem gaudir d'una vetllada excepcional a l'Auditori d'estiu a les 12.00h
Llegir més
Teatre Musical amb l'alumnat de l'CSDA
Llegir més
11 Dec 2020

Teatre Musical amb l'alumnat de l'CSDA

El proper dimecres 16 de desembre a les 12,30 hores serà el Concert de l'alumnat de 4t de l'assignatura de Teatre Musical. Músics, ballarins i cor actuaran al Saló d'Actes de l'Conservatori Superior de Dansa d'Alacant. Esteu tots convidats !!!

Llegir més
CSDA
Llegir més
02 Dec 2020

L'alumnat de 3r curs visita el Teatre Arniches com a activitat de formació

Des de la assignatura de Tècniques i Pràctiques de Posada en Escena de tercer curs amb les docents Carmen Vera i Cristina Alberola, s'ha organitzat una visita a el Teatre Arniches en què professionals de la mateixa han explicat a l'alumnat tot el vocabulari tècnic d'un escenari teatral, i ha pogut conèixer els elements escenogràfics components d'una posada en escena.

Llegir més
CSDA
Llegir més
27 Nov 2020

Docents i alumnat del CSDA participen al VI Congrés Nacional i III Internacional

Des del CSDA volem felicitar a l'Organització de la VI Congrés Nacional i III Internacional "La Investigació en Dansa", organitzat per l'Associació Espanyola D més I: Dansa i Investigació conjuntament amb l'Institut d'Història, Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) i Conservatori Superior de Dansa "María de Ávila" celebrat durant els dies 19, 20 i 21 de novembre de 2020.
Excel·lent programa, desenvolupat en aquesta ocasió de forma online, amb funcionament impecable.
Llegir més
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5